Radu Voina rămâne precaut după succesul de la Viena, în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Voina consideră că orice echipă din grupa Oltchimului se poate califica în semifinale
Radu Voina consideră că orice echipă din grupa Oltchimului se poate califica în semifinale

Radu Voina, antrenorul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, se menţine precaut după victoria din deplasare cu Hypo Viena (31-26), în grupa a 2-a principală din Liga Campionilor, şi consideră că toate cele 4 echipei se menţin cu aceleaşi şanse în cursa calificării pentru semifinalele competiţiei.

Într-un interviu acordat site-ului EHF, Voina aprecia că Oltchim şi Viborg, victorioase în prima etapă, au aceleaşi şanse la primele 2 locuri ca Dinamo Volgograd şi Hypo Viena. ''Nu cred că am făcut deja un pas mare în cursa pentru semifinale. A fost o victorie importantă pentru noi, dar toate cele 4 echipe au în continuaare aceleaşi şanse de calificare în semifinale''.

Voina remarca jocul handbalistelor române, care au uitat de decepţia de la CM 2009 din China. ''Sunt foarte mulţumit de jocul nostru. Am lăsat în urmă perioada proastă de după dezamăgirea din China. Fetele şi-au revenit din punct de vedere psihologic şi sperăm ca jocul nostru să se îmbunătăţească''.

Oltchim primeşte duminică vizita rusoaicelor de la Volgograd şi Radu Voina se aşteaptă la un meci dificil cu campioana campioanei mondiale Rusia. ''Va fi un meci foarte dificil cu Dinamo. Volgograd este campioana Rusiei, campioana mondială pe naţiuni. Eşecul lor cu Viborg de săptămâna trecută le-a motivat mai mult în dorinţa de a recâştiga punctele pierdute pe teren propriu''.

Selecţionerul României opinează că meciul de acasă cu Viborg, din 21 februarie, nu va rezolva ecuaţia calificării în semifinale. ''Meciul cu Viborg nu va fi decisiv, dar au o echipă cu vedete de 5 stele, care a câştigat Liga Campionilor. La acest nivel, toate echipele sunt foarte bune, aşa că forma jucătoarelor din ziua meciului va decide cine va învinge. Totul este posibil''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite