Ionuţ Georgescu: "I-am surprins pe spanioli prin atac"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrema echipei Stelei MFA, Ionuţ Georgescu, crede că arma secretă cu care a învins în această seară echipa spaniolă Fraikin BM. Granoller, cu scorul de 32-28 (14-10), a fost atacul. 

"Mulţumim publicului pentru atmosfera creată. Fără ei nu cred că am fi putut câştiga astăzi. A trbuit săe evoluez ca inter şi conducător de joc din cauza problemelor din lot, dar sunt fericit că a ieşit foarte bine până la urmă. Înainte de meci am citit presa spaniolă şi se aşteptau să avem o apărare agresivă, dar se pare că i-am surpins pe atac. returul va fi foarte dificil. Granollers provine dintr-un campionat foarte puternic, dar mergem optimişti", a spus Georgescu.

Colegul său, Marius Novanc, spune că echipa sa va trebui să evolueze la fel de bine în faza defensivă ş în retur. "Nu este o diferenţă foarte mare, dar e bine că am câştigat şi aşa. Va trebui să jucăm la fel de bine organizaţi în defensivă şi în Spania pentru a ne putea califica în finală", afirmă Novanc.

Preşedintele echipei, Constantin Cazacu, care a trăit emoţiile partidei de pe banca tehnică, îşi felicită elevii. "Astăzi s-a trezit la viaţă spiritul Stelei".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite