Oltchim s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul de duminica al handbalistelor de la Oltchim cu Buxtehuder Sv este considerat unul cu risc minim
Meciul de duminica al handbalistelor de la Oltchim cu Buxtehuder Sv este considerat unul cu risc minim

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor, după ce a învins, acasă, formaţia germană Buxtehuder SV, scor 28-22 (12-9), în etapa a V-a a grupei D.

Deşi aflată pe ultimul loc în grupa D, Buxtehuder a venit cu ambiţii la Râmnicu Vâlcea, debutând la conducere în disputa cu Oltchim (2-4, min. 5). Campioana României a avut nevoie de opt minute să se "dezmeticească", să egaleze şi să preia conducerea, 5-4. Din acel moment, nu a mai cedat supremaţia pe tabelă, dar a avut şi momente de joc slab (9-5, min. 15, 12-9, min. 29, 17-16, min. 40, 27-20, min. 54). Oltchim a evoluat mai consistent în ultima parte a partidei şi s-a impus previzibil, cu 28-22, obţinând totodată şi calificarea în grupele principale.

Au marcat, pentru Oltchim - Stanca 5 goluri, Vizitiu 4, Chirilă 4, Managarova 3, Manea 3, Curea 3, Jovanovici 3, Ozel 2, Ardean-Elisei 1

În clasament, Oltchim ocupă locul secund, cu 8 puncte, după Itxaco, care are acelaşi număr de puncte. în ultima etapă, pe 13 noiembrie, vâlcencele vor juca acasă chisr cu echipa spanilă. Ocuparea primului loc în grupă este importantă deoarece astfel va beneficia de o grupă relativ mai uşoară în faza următoare.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite