Oltchim, semieşec în campionat cu „U” Jolidon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim Râmnicu Vâlcea a remizat, scor 31-31 (19-18), în deplasare, cu „U" Jolidon Cluj, la primul meci de la revenirea pe banca tehnică a antrenorului Radu Voina.

Voina a reaşezat jucătoarele pe poziţiile lor clasice, după experimentele încercate de fosta antrenoare Anja Andersen, dar Oltchim şi-a găsit cu greu ritmul în faţa unei echipe clujene super motivate. Meciul a fost extrem de echilibrat, dar gazdele au condus mai mereu pe tabelă, uneori şi la 3 goluri, 12-9 în minutul 21.

Jucătoarele lui Voina au redus din diferenţă până la pauză, după primele 30 de minute scorul fiind 19-18 pentru Jolidon. Oltchim a preluat pentru prima oară conducerea în minutul 34, 20-21 şi s-a distanţat chiar la trei lungimi după golul Anastasiei Pidpalova, 22-25 în minutul 41.

Replica gazdelor, cu Senocico şi Tivadar în prima plan a fost tăioasă, cu patru goluri consecutive, pentru 26-25, iar cu zece minute înainte de final scorul era 28-26 pentru Jolidon.

Tolnai a făcut din nou minuni în poarta galacticelor, şi a aparat chiar şi o aruncare de la şapte metri executată de Mihaela Senocico. Finalul meciului a fost incadescent. Dincă a marcat pentru 30-29, Pidpalova a egalat, apoi Oana Manea a adus speranţe în tabăra vâlcencelor, dar în ultimele secunde Senocico a închis tabela la 31-31, cu al 10-lea gol al său.

Oltchim rămâne neînvinsă în campionat, dar este la primul semieşec din acest sezon. Duminică urmează meciul capital din Liga Campionilor, cu Buducnost Podgorica, în deplasare, de la 20.30 în direct la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite