Gavrilescu: “Nu este nimic oficial semnat cu Peter Kovacs”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele clubului Oltchim are încredere că echipa sa va ajunge în finala Champions League
Preşedintele clubului Oltchim are încredere că echipa sa va ajunge în finala Champions League

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, neagă faptul că ungurul Peter Kovacs ar fi semnat ceva oficial cu formaţia din Râmnicul Vâlcea.

"Nu am stabilit nimic cu domnul Kovacs.  E drept că am vorbit cu el, e drept că vorbesc zilnic cu el. Nu este nimic sigur, din două motive: în primul rând, el mai are contract încă un an cu federaţia din Turcia, unde este selecţioner. Are contract până la 30 septembrie 2011. Noi am încercat să-l aducem şi în 2008, dar atunci mai avea trei ani de contract şi nu am reuşit. În al doilea rând, am vorbit în principiu, nu am vorbit despre detalii de contract, despre bani, despre obiective, despre nimic. Cum să fie totul stabilit dacă aceste detalii nu au fost puse la punct? Aşteptăm să vedem dacă îşi rezolvă problema de contract cu federaţia turcă apoi vom mai discuta ", a spus oficialul grupării din Râmnicu Vâlcea.

Gavrilescu a mărturisit că antrenorul maghiar râmăne în continuare favorit la preluarea şefiei clubului."Rămâne prima noastră opţiune, nu păcălim pe nimeni numai că este acest impediment. În orice caz, nu vom accepta să fie şi selecţioner şi antrenor la Oltchim. Kovacs este nu numai selecţioner la echipa mare, este şi la junioare, şi la tineret", a menţionat preşedintele CS Oltchim.

Preşedintele celor de la Oltchim speră că odată cu posibila venire la club a lui Kovacs, acestă să o convingă şi pe handbalista Yeliz Ozel: "Dacă va veni Kovacs sper să o poată convinge şi pe Ozel să semneze cu Oltchim. Rămân la părerea că este una din cele mai bune coordonatoare de joc din Europa şi cred că ne-ar putea ajuta mult în ediţia viitoare a Ligii Campionilor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite