Handbalistele, premiate cu 100.000 euro pentru bronzul de la CE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Componentele lotului naţional de handbal al României au fost premiate, marţi, cu 100.000 de euro, de către firma parteneră a federaţiei, pentru medalia de bronz obţinută la Campionatul European din 2010 desfăşurat în Danemarca şi Norvegia.

Festivitatea de premiere a jucătoarelor a coincis şi cu serbarea a 75 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Române de Handbal.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, şi directorul general al firmei partenere a FR Handbal, Niro, Vasile Niţă, au semnat simbolic un cec în valoare de 100.000 de euro pentru echipa naţională. De asemenea, membrii stafului tehnic şi jucătoarele naţionalei au primit şi o diplomă de merit.

Căpitanul echipei naţionale de handbal feminin, Cristina Vărzaru, le-a mulţumit sponsorilor pentru premiul oferit şi a promis că jucătoarele vor munci pentru o medalie cât mai strălucitoare la Campionatul Mondial din 2011, din Brazilia. Ea a glumit cu sponsorul federaţiei spunând că şi-ar fi dorit să obţină medalia de aur la CE 2010 pentru "a băga mâna şi mai adânc în buzunar".

Preşedintele FRH, Cristian Gaţu, a ţinut să le mulţumească jucătoarelor echipei naţionale pentru performanţa obţinută în Danemarca şi Norvegia şi sponsorilor pentru premierea făcută. El le-a "recomandat" jucătoarelor să obţină performanţe şi la Campionatul Mondial pentru a putea oferi un nou prilej de întâlnire.

Vasile Niţă a dorit să menţioneze că prima pentru medalia de bronz putea fi acordată încă din decembrie, dar nu s-a găsit un moment potrivit în care componentele lotului naţional să fie prezente în România.

În afara Cristinei Neagu, care se află în recuperare în afara României după accidentarea suferită la mâna dreaptă, la festivitate au fost prezente toate componentele lotului naţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite