Gâlcă şi Meiroşu revin la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de handbal se reuneşte pe 26 octombrie , la Turnu Severin, pentru pregătirea şi participarea la Trofeul Carpaţi, alături de reprezentativele Macedoniei, Poloniei şi Ucrainei. Gâlcă Stanca şi Adina Meiroşu Fiera vor reveni şi ele în cadrul lotului.

După ce în urmă cu o lună, Ionela Gâlcă Stanca a anunţat FR Handbal că intenţioneză să se retragă de la naţională din cauza unor probleme de sănătate, forul naţional de profil nu a fost de acord, motivând că atâta timp cât handbalista poate evolua la Oltchim Râmnicu Vâlcea, are şi capacitatea de a face parte din reprezentativă, cel puţin în 2010.

Antrenorul reprezentativei noastre, Radu Voina, a anunţat şi revenirea Adinei Meiroşu după câteva luni de absenţă din handbal, cauzate de pierderea sarcinii.

Din lotul României, pentru Trofeul Carpaţi, nu vor face parte jucătoarele straniere, care sunt angrenate cu echipele de club în mai multe competiţii. Radu Voina a afirmat că Trofeul Carpaţi va fi un test bun pentru handbalistele care au evoluat mai puţin pentru România.

Lotul României pentru Trofeul Carpaţi este compus din următoarele jucătoare: Portari - Paula Ungureanu, Talida Tolnai, Mihaela Smedescu; Jucătoare de câmp - Iulia Puşcaşu Curea, Oana Manea, Florina Bârsan Chintoan, Ionela Stanca, Magda Paraschiv, Ada Nechita, Cristina Neagu, Adina Meiroşu Fiera, Mihaela Tivadar, Ada Moldovan, Roxana Gatzel Han, Melinda Geiger, Cristina Zamfir şi Adriana Ţăcălie.

FR Handbal a programat cu ocazia competiţiei şi o ceremonie dedicată fostelor componente ale echipei naţionale, care au adunat minimum o sută de selecţii. Ele vor fi recompensate cu plachete, diplome de excelenţă, care conferă titlul de membru de onoare al FRH, şi flori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite