Radu Voina: "Sunt sigur că fetele vor încerca să facă minuni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, este sigur că elevele sale vor încerca să facă tot ce le stă în putinţă pentru a întoarce rezultatul din prima manşă a finalei Ligii Campionilor, pierdută cu scorul de 21-28 în faţa formaţiei Viborg HK.

"Spuneam înainte că, indiferent de rezultatul de acolo, această finală se va juca în două meciuri. Din păcate, diferenţa de pe tabela de marcaj a fost puţin neaşteptată, dar asta este viaţa. Fetele şi-au dorit foarte mult să scoată un rezultat bun şi probabil că din cauza acestei dorinţe prea mari de a face lucruri pozitive s-a greşit puţin mai mult decât ar fi trebuit. Sper că fetele au uitat acea repriză, iar în scurt timp să se concentreze pentru al doilea meci. Sunt sigur că vor încerca să facă minuni. Va fi foarte greu, pentru că în faţa noastră se află campioana en-titre din Liga Campionilor, cea care a jucat cinci finale în această competiţie. Pentru noi este prima finală, dar sper ca ele să reuşească să joace ceea ce ştiu cel mai bine", a spus Radu Voina.

Tehnicianul a mai afirmat că şi-a stabilit deja obiectivul pentru sezonul viitor, acesta fiind câştigarea Ligii Campionilor.

Extrema dreaptă Ada Nechita consideră că jucătoarele de la Viborg au destulă experienţă şi ştiu cum să abordeze o astfel de partidă. "Am avut o săptămână grea, însă sperăm ca sfârşitul săptămânii să fie unul fericit pentru noi. Sperăm să bucurăm toţi românii care vor fi alături de noi, atât pe cei din sală, cât şi pe cei din faţa televizoarelor. Nu cred că jucătoarele de la Viborg vor fi mai puţin motivate, pentru că au jucat cinci finale la acest nivel şi sunt profesioniste. Noi credem în şansa noastră şi vrem să demonstrăm că suntem o echipă valoroasă, pentru că nu degeaba am ajuns până aici", a afirmat Nechita.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, sâmbătă, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11).

Meciul retur va avea loc, la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite