THW Kiel a câştigat pentru a doua oară Liga Campionilor la handbal masculin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la THW Kiel (Germania) au câştigat Liga Campionilor, după ce au învins în finala mare a competiţiei, la Turneul Final Four de la Koln, reprezentanta Spaniei, FC Barcelona Borges, cu scorul de 36-34 (17-20). Liga Campionilor a implementat pentru prima dată sistemul cu Turneu Final Four, care s-a derulat la Lanxess Arena, din Koln.

Spaniolii au dominat meciul până aproape de final, având şi şase goluri avans, dar n-au putut face faţă nemţilor de la THW Kiel având de partea sa şi susţinerea celor peste 20.000 de fani din tribunele Lanxess Arena.

Bucuria de final a fost umbrită de gestul portarului de la THW Kiel, Thierry Omeyer. Acesta a dorit să-şi exprime nemulţumirea faţă de şicanele din timpul partidei, cu extrema ibericilor, Tomas, aplicând un limbaj verbal dur. Omeyer s-a repezit la banca celor de la FC Barcelona, gestul său enervându-i la culme de iberici, care au fost la un pas să-i aplice o corecţie francezului.

THW Kiel a eliminat în semifinale deţinătoarea trofeului Ciudad Real, la capătul unei partide condusă de cuplul de arbitri români Sorin Dinu şi Constantin Din, scor 29-27.

În cealaltă semifinală, FC Barcelona i-a eliminat pe ruşii de la Chehovskie Medvedi, cu 34-27.

În finala mică a Ligii Campionilor, Ciudad Real a învins formaţia rusă Chehovskie Medvedi, 36-28 (19-15).

THW Kiel a câştigat Liga Campionilor pentru a doua oară în istoria clubului, prima dată reuşind performanţa în sezonul 2006-2007.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite