Handbal: Clujencele, optimiste înainte de returul cu Oldenburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Ani Senocico
Mihaela Ani Senocico

Jucătoarele de la "U" Jolidon Cluj și antrenorul lor, Gheorghe Covaciu, speră să remonteze diferența de șapte goluri înregistrată în manșa tur a șaisprezecimilor Cupei EHF, cu VFL Oldenburg. Clujencele au cedat, scor 37-30, în partida din Germania. Returul are loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Horia Demian.


"Ne așteaptă un meci foarte greu. Din păcate în tur le-am oferit victoria după ce în repriza a doua am căzut atât fizic cât și psihic, dar eu sper să mergem mai departe. Într-adevar este greu de remontat diferența de șapte goluri, dar nu este imposibil. Am încercat în această săptămână să schimbam ceva, atât în atac, cât și în apărare. Ne-am antrenat bine și sperăm să facem un joc foarte bun, să câștigăm și să ne calificăm", a declarat starul formației clujene, Ani Senocico.

Și antrenorul Gheorghe Covaciu este optimist, considerând că echipa sa le-a făcut adversarelor cadou prima partidă. "Fetele au tratat cu seriozitate antrenamentele din această săptămână, iar eu sunt încrezător că putem trece de Oldenburg pentru că în tur am pierdut pe mâna noastră. Sper să nu mai avem căderea pe care am avut-o în a doua repriză din tur. Le-am facut cadou acel meci, eu l-am revăzut de două sau de trei ori și le-am spus și fetelor că noi am pierdut meciul, nu l-au câștigat ele. Cred că putem trece mai departe", a spus Covaci.

"U" Jolidon - VFL Oldenburg va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj și va fi transmis în direct de TVR 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite