Handbal: HCM Constanţa, lider detaşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HCM Constanţa
HCM Constanţa

HCM Constanţa a învins joi pe teren propriu formaţia U Poli Municipal Timişoara, cu scorul de 38-24 (20-13), într-un meci în devans din etapa a 15-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Pentru campioană cele mai multe goluri le-au marcat Laurenţiu Toma (6), Băiceanu, Sadoveac, Sabou şi D. Mureşan (fiecare câte 5). Principalii marcatori ai Politehnicii au fost David - 7 goluri şi Spahic - 5.

În ciuda rezultatului, antrenorul Politehnicii, Sabin Dacău, s-a declarat mulţumit de portarul Tcaciuc, care a apărat foarte bine, mai ales în repriza a doua, şi de interii David şi Spahic, care au marcat şi de la distanţă: ''Chiar dacă am căzut moral în debut de meci, am văzut voinţă din partea băieţilor şi unele realizări, care îmi dau speranţe pentru meciurile următoare. Ne trebuie răbdare şi înţelepciune cu aceşti tineri''.

Pentru Politehnica Municipal Timişoara urmează o perioadă destul de lungă până la viitorul meci oficial, pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, în data de 17 februarie. Până atunci, handbaliştii bănăţeni vor mai juca două meciuri amicale cu echipe din Serbia, la Proleter Zrenjanin şi acasă cu Kikinda.

În clasament, pe primul loc se află HCM Constanţa, cu 26 puncte, urmată de UCM Reşiţa, 22 p (13 j), Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, 18 p (13 j), Steaua MFA Bucureşti, 17 p (13 j), Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu, 17 p (13 j), etc. Universitatea Politehnica Municipal Timişoara se află pe locul 11, cu 9 p.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite