FRH a anunţat programul Cupei Carpaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Naţională de Handbal a făcut public programul meciurilor de la Trofeul Carpaţi la handbal masculin, competiţie care va avea loc la Oradea, între 21 şi 23 octombrie.

Echipa României va debuta în compania Macedoniei, programul complet fiind următorul:


21 octombrie: ora 17:00 Tunisia - Belarus; Ora 19:00 România - Macedonia. 22 octombrie: Ora 17:00 Macedonia - Tunisia; Ora 19:00 România - Belarus. 23 octombrie: Ora 11:00 Belarus - Macedonia, Ora 13:00 România - Tunisia.Din lotul României vor face parte mai mulţi jucări de perspectivă, antrenorii Stângă şi Munteanu dorind să testeze şi lotul lărgit, înaintea participării la CM din Suedia.

Naţionala se va reuni la Oradea, în 18 octombrie, iar după disputare meciurilor de la Trofeul Carpaţi, tricolorii vor juca primul meci de calificare la CE din 2012, în deplasare cu Croaţia (27-28 octombrie), apoi cel cu Spania (la Oradea, în 31 octombrie).

Anul se va încheia cu noi pregătiri ale naţionalei pentru participarea la CM din luna ianuarie. După reunirea din 6 decembrie, echipa antrenată de Vasile Stângă va susţine două meciuri de verificare în Polonia (17-20 decembrie), pentru a încheia 2010 cu noi verificări, urmate de participarea la Yellow Cup, în Elveţia.

Campionatul Mondial din Suedia va avea loc între 13 şi 30 ianuarie, România urmând a evolua în grupa C, la Malmo, în compania echipelor Croaţiei, Danemarcei, Serbiei, Algeriei şi Australiei. Primele trei clasate din cele patru grupe se vor califica în faza a doua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite