CSM București a lansat campania ”Handbal cu zâmbetul pe buze”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii de la CSM București alături de copii
Jucătorii de la CSM București alături de copii

Handbaliștii de la CSM București au dat startul campaniei "Handbal cu zâmbetul pe buze", prin care componenții celei mai tinere formații din Liga Națională masculină își propun să promoveze sportul pe care îl practică și să atragă cât mai mulți copii către sport.

"Handbal cu zâmbetul pe buze" este un proiect care vrea să dea handbalului o alta față. Echipa de handbal a CSMB încearcă pe această cale să se apropie cât mai mult posibil de tineri pentru a transmite mai departe un mesaj în care crede cu tărie: mișcarea înseamna sănătate.

Evenimentul de deschidere al campaniei i-a avut ca principale vedete pe copiii de la Centrul de plasament al sectorului 3. Copiii au primit cadouri din partea clubului, și apoi au facut un adevărat antrenament alături de jucătorii de la CSM și sub comanda antrenorului principal Dragoș Dobrescu.

"De la început jucătorii s-au aratat deschiși către această campanie, deoarece cu toții suntem oameni de sport și înțelegem care sunt beneficiile lui asupra organismului și a minții. Credem în latura formativa a sportului și în importanţa continuității lui în viața de zi cu zi și încercăm să transmitem acest mesaj mai departe către copii și tineri. Jucătorii mei m-au impresionat prin implicare și căldură, iar copiii au fost foarte încântați de programul pregătit pentru ei", a declarat Dobrescu.

"Sper ca inițiativa noastră să fie un exemplu și pentru alte cluburi. Bucuria văzută la acești copii ne face să fim mândri de ceea ce am făcut astăzi, mai ales că mulți dintre copii sunt foarte talentați", a declarat Dragoș Soare, pivot al echipei, care la sfârșitul întâlnirii i-a și învățat pe copii să dea autografe.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite