Vărzaru: "Putem ajunge din nou în finala Ligii Campionilor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vărzaru speră să cucerească din nou trofeul Ligii Campionilor
Vărzaru speră să cucerească din nou trofeul Ligii Campionilor

Într-un interviu acordat siteului Federaţiei Europene de Handbal, Cristina Vărzaru a declarat că în acest sezon, speră să ajungă din nou în finala Ligii, dar şi a campionatului danez. Românca nu mai are dureri la genunchiul drept şi poate juca la cel mai înalt nivel pentru campioana Danemarcei.

Citiţi mai jos interviu acordat de căpitanul naţionalei de handbal a României pe site-ul federaţiei europene de specialitate.

- Poţi spune că esti din nou în cea mai bună formă după lunga accidentare pe care ai suferit-o?
- Aş putea spune că da, dar adevărul este că în acest moment este destul de uşor să joci într-o echipă ca Viborg. Katrine Lunde se descurcă foarte bine în poartă, iar eu ca extremă beneficiez din plin de contraatacurile ei.

- Te-ai temut că nu vei mai reveni în top după accidentare?
- Nu, intr-un fel accidentarea mea a fost o binecuvantare. Nu mă înţelegeţi greşit, nu mă bucur că m-am accidentat, dar aceasta pauză mi-a dat şansa să reflectez asupra handbalului şi "să mă joc" cu mingea. Probabil aşa mi-am îmbunătaţit şi tehnica.

- Care sînt şansele echipei tale, acum că aţi cîştigat grupa chiar înainte de ultimul meci?
- Pentru noi este extreme de important faptul că ne-am calificat în runda principală. Şi mai important este că ne-am calificat de pe primul loc şi vom întîlni două echipe plasate pe locul doi în celelalte grupe, aşa că sînt optimistă în legătură cu şansele noastre.

- Acum că au revenit toate jucătoatele accidentate, cît de departe credeţi că veţi ajunge?
- Toate jucătoarele au revenit, ne lipseşte Grit Jurack, care este însărcinată. Cred că putem atinge performanţa de anul trecut, să ajungem în finală, atît în campionatul danez, cît şi în Liga Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite