Steaua - Kolubara 31-26 şi românii au şanse la semifinalele Cupei Cupelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Georgescu speră să îşi îmbogăţeasca vitrina de trofee în acest sezon
Ionuţ Georgescu speră să îşi îmbogăţeasca vitrina de trofee în acest sezon

Steaua a învins, cu scorul de 31-26 (15-13), formaţia sârbă HC Kolubara, în manşa tur a sferturilor de finală din Cupa Cupelor.

Partida a început prost pentru români, care au fost conduşi cu 4-1 după primele 10 minute de joc. Din fericire, românii şi-au revenit în timp util, astfel că la pauză au condus cu 15-13. Deşi au mai egalat o dată, în repriza secundă, 18-18, sârbii nu au avut puterea să facă mai mult, astfel că Steaua s-a impus cu scorul de 31-26, o diferenţă bună, dar deloc liniştitoare în perspectiva manşei retur, programate pe 3 aprilie, în Serbia.
Marcatorii românilor au fost Georgescu 11 goluri, Vujadinovici 5, Stavrositu 4, Cian 4, Stamate 4, Manea 1, Dinescu 1 şi Săulescu 1.
Alte trei echipei masculine româneşti vor evolua la finalul acestei săptămâni în cupele europene. Campioana HCM Constanţa primeşte, duminică, vizita ungurilor de la MKB Veszprem, în turul optimilor Ligii Campionilor, în timp ce CSU Suceava va întâlni în deplasare pe slovenii de la RD Slovan, iar Ştiinţa Bacău va juca pe terenul Sport Club de Portugal, ambele în aceeaşi zi, în turul sferturilor Challenge Cup.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite