Ghionea&Co, învinşi de spanioli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Ghionea a marcat 9 goluri contra Spaniei, dar nu a putut împiedica înfrângerea României
Valentin Ghionea a marcat 9 goluri contra Spaniei, dar nu a putut împiedica înfrângerea României

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă duminică, la Badajoz, de reprezentativa similară a Spaniei, scor 33-27 (18-14), în ultimul meci din cadrul Turneului Memorial Domingo Barcenas, găzduit de iberici.

Spania a câştigat turneul, cu trei victorii din tot atâtea meciuri disputate (6 puncte), România ocupând locul doi la final, cu trei puncte.

Marcatorii echipei României în meciul au fost Ghionea 9 goluri, Jurcă 5, Csepreghi, Sabou, Novanc, Toma şi Fenici, câte 2, Ciubotariu, Georgescu şi Petrea, câte 1.

Rezultatele înregistrate la turneul de la Badajoz:

România-Elveţia 30-30

Spania-Brazilia 41-19

România-Brazilia 28-24

Spania-Elveţia 31-24

Elveţia-Brazilia 25-21

Spania-România 33-27.

Naţionala va reveni în ţară în cursul zilei de luni, urmând ca după două zile să plece spre Finlanda, pentru partidele oficiale din cadrul grupei a II-a preliminare a CM din 2011. Între 15 şi 17 ianuarie, în Finlada, tricolorii vor juca împotriva echipei ţării gazdă, a Bosniei şi Herţegovina şi a Marii Britanii, pentru singurul loc calificant în play-off-ul Campionatului Mondial din 2011.

Programul meciurilor României la turneul finlandez este următorul: cu Marea Britanie (15 ianuarie), cu Finlanda (16 ianuarie) şi cu Bosnia (17 ianuarie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite