Ramona Maier nu va juca în returul cu Gyor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrema Ramona Maier nu a participat la antrenamentul de aseară din cauza durerilor la glezna stângă şi va rata meciul retur cu ETO Györ. Pe lista absenţelor se mai numără Olga Vaşciuk, Clara Vădineanu şi Valentina Ardean.

"Ramona nu şi-a revenit după accidentarea de la picior, nu voi risca să o folosesc ca apoi să o nenorocim pentru restul sezonului. Mă rog la Dumnezeu să o recuperăm cât mai repede posibil, pentru că avem nevoie de ea dacă ajungem în finală. Şi pe Narcisa o mai supără genunciul, dar este o jucătoare obişnuită cu durerea", ne-a declarat tehnicianul Radu Voina.

Oltchim a intrat azi în cantonament la Olăneşti, în timp ce delegaţia maghiară va fi cazată la Călimăneşti.

Valentina Ardean a marcat la şedinţa de pregătire de ieri primul gol după cinci luni de pauză şi a fost aproape să izbucnească în plâns de emoţie. Voina a declarat că speră să o recupereze integral până la finală.

Unguroaicele vor sosi azi la Vâlcea cu autocarul deoarece traficul aerian în Europa este paralizat de norii creaţi de erupţia unui vulcan din Islanda. Ele vor efectua un antrenament oficial de la ora 19.30.

Conducerea clubului Oltchim a decis suplimentarea numărului de locuri din Sala Traian şi va instala până la ora meciului mai multe scaune portabile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite