Voina: "Publicul va fi al optulea nostru jucător"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Voina trebuie să le închidă gura contestatarilor cu o victorie în meciul de astăzi
Radu Voina trebuie să le închidă gura contestatarilor cu o victorie în meciul de astăzi

Antrenorul Radu Voina speră ca aportul publicului vâlcean să fie decisiv în confruntarea de duminică din Liga Campionilor cu formaţia spaniolă Itxaco. Partida va fi transmisă în direct de la ora 19.00 pe Sport.ro.

"Va conta foarte mult ambiţia fetelor dar şi puterea de adaptare la ora meciului. La nivelul acesta, toate echipele sunt puternice, vor fi emoţii, nu va fi un meci uşor. Sunt convins că sala va fi plină pentru că publicul vâlcean este un bun cunoscător al handbalului. Fetele au venit cu moralul scăzut după mondialul din China dar sunt sigur că ne vom califica mai departe dacă suporterii vor fi alături de noi. Publicul va fi cu siguranţă al optulea jucător", a declarat Voina la finalul ultimei şedinţe de pregătire dinaintea meciului cu Itxaco.

Fetele s-au pregătit foarte serios în ultimul antrenament, lucrând intens pe faza de apărare dar şi de atac. La sfârşitul antrenamentului elevele lui Voina au făcut gimnastică într-o atmosferă relaxată, fiind fotografiate de pe bancă de fiul selecţionerului Radu Voina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite