Mette Melgaard se retrage de la naţionala Danemarcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalista despre care s-a spus că şi-a împărţit viaţa cu Anja Andersen, actuala antrenoare a Oltchimului, a şocat pe toată lumea, anunţându-şi retragerea din echipa Danemarcei.

Vestea l-a surprins, ba chiar l-a iritat, şi pe antrenorul naţionalei care a pierdut medalia de bronz la ultima ediţie a Campionatului European, în faţa României. "Sunt dezamăgit de decizia ei. Am simţit că ea a fost fericită să joace din nou pentru Danemarca. Din acest motiv, am sperat ca ea să o facă până la Jocurile Olimpice de la Londra", a declarat Jan Pytlick în presa daneză.

Născută în 3 iunie 1980, Melgaard a revenit anul trecut la naţională după o pauză de opt ani. În momentul în care Anja Andersen a fost numită antrenor la Oltchim, s-a speculat că o va aduce şi pe Melgaard, cu care a lucrat la Slagelse şi despre care s-a spus că este cea cu care îşi împarte şi viaţa privată. Atunci, ştirea a părut puţin credibilă în contextul în care campioana României are doi pivoţi de talie mondială, Ionela Stanca şi Oana Manea, care şi-au prelungit contractul cu Oltchim până în 2012, respectiv 2013.

În acest moment, Metta Melgaard joacă pentru formaţia daneză Randers.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite