VICTORIE! HCM a câştigat în Liga Campionilor cu gol în ultimul minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stavrositu a revenit anul acesta la HCM Constanţa
Marius Stavrositu a revenit anul acesta la HCM Constanţa

Echipa masculină de handbal HCM Constanţa a obţinut în această seară, pe teren propriu, prima victorie din această ediţie a Ligii Campionilor: 26-25 (16-12) cu Bosna Sarajevo.

Formaţia de pe Litoral a controlat meciul cu formaţia din Bosnia-Herţegovina, conducând în prima repriză şi la o diferenţă de şase goluri. Cu puţin timp înainte de pauză, oaspeţii au egalat la 11 şi la 12, însă constănţenii au reuşit să revină şi să marcheze patru goluri la rând fără să primească vreunul. Astfel că HCM a condus la pauză cu 16-12.

Repriza a doua a avut o desfăşurare palpitantă. Constănţenii s-au distanţat la 7 goluri (22-15), însă şi de această dată adversarii lor se apropie ameninţător, egalând la 25 când mai erau circa 50 de secunde de joc! Pe ultimul atac, Stavrositu a marcat golul cu care HCM a obţinut prima victorie din ediţia 2010-2011 a Champions League.

Pentru HCM au marcat Toma, cu 7 goluri, Stavrositu şi Csepreghi (fiecare câte 4), Mureşan 3, Nicolae şi Băiceanu (fiecare câte 2), Angelovski, Sabou, Onyejekwe şi Riganas (fiecare câte un gol). Portarul Popescu a avut 13 intervenţii salvatoare.

În primele trei partide din grupă, HCM a înregistrat tot atâtea înfrângeri: 23-33 cu HC Zagreb, 22-29 cu Flensburg-Hadewitt şi 28-34 cu Renovalia Ciudad Real.

Acest rezultat face ca formaţia noastră să urce pe locul 5 în clasamentul grupei D, fiind la egalitate de puncte cu St. Petersburg. În următorul meci din grupa D, programat în 18 noiembrie, "marinarii" vor primi vizita ruşilor. 

Celelalte meciuri din grupă, programate în etapa a 4-a: Croaţia Zagreb - Ciudad Real (sâmbătă) şi Flensburg - St. Petersburg (duminică).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite