Ramona Farcău: ”S-au încercat diverse formule de echipă în fața Cubei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Maier
Ramona Maier

Jucătoare cu mare experiență, Ramona Farcău a făcut o analiză pertinentă jocului și rezultatului obținut de echipa României în fața Cubei (33-27). Componenta Oltchimului a spus că evoluție stângace se explică și prin faptul că antrenorii au folosit diverse formule de echipă.

Ramona Farcău a considerat situația ca nefiind una alarmantă: ”E normal să ne rotim pe posturi. Așa ne putem odihni. La fiecare meci, este ceva de dat. Mereu când jucăm cu echipe mai slabe concentrarea nu e maximă. Să nu uităm că noi am încercat astăzi mai multe formule. E imporant să ne simțim între noi, mai ales cu jucătoarele mai tinere”, a declarat ea la Dolce Sport.

Farcău a subliniat că susținerea primită de la membri delegației noastre în frunte cu fosta ei colegă, Narcisa Lecușanu, actualmente managerul echipei, a fost importantă pentru ea și celelalte jucătoare: ”Sala este imensă și când vezi tribunele goale ai senzația că ești la un meci de antrenament. Pentru noi urmează partide din ce în ce mai grele. Japonia e o echipă care aleargă mult și, dacă nu vom fi atente, se poate întâmpla ca în meciul cu Tunisia. Nu ne gândim încă la meciurile cu Brazilia și cu Franța. Pentru noi, cel mai important meci este cel care urmează”, a concluzionat Ramona Farcău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite