Cristina Vărzaru: ”Cu Japonia, care este o echipă rapidă, va fi mult mai greu!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Vărzaru * Foto: Marian Burlacu
Cristina Vărzaru * Foto: Marian Burlacu

Naționala feminină de handbal a câștigat cu 33-27 (20-14) în fața Cubei, astăzi, la Sao Paulo (Brazilia), însă nu a convins prin joc. Autoare a cinci goluri, majoritatea pe contraatac, Cristina Vărzaru și-a serbat împlinirea a 32 de ani printr-o victorie, însă căpitanul naționalei nu a fost mulțumit de joc.

Intervievată la Dolce Sport, jucătoarea lui Viborg a mărturisit că nu a fost ceva special pentru ea să joace de ziua ei: ”Eu am încercat să fac ceea ce știu mai bine. Am alergat. E important că am câștigat. Pentru mine, orice meci e o finală. Știu că nu mai am multe”. Cunoscută pentru echilibrul ei, Cristina a recunoscut că mai sunt anumite lucruri de ameliorat în jocul nostru, însă s-a ferit să vorbească ea despre ceea ce trebuie făcut: ”Eu sunt doar jucătoare. Nu mă pronunț. Sunt mulțumită de cele două puncte câștigate. Sper ca în meciurile următoare să uităm de ceea ce a fost, de partidele cu Tunisia și cu Cuba, și să jucăm mult mai bine. Noi nu ne-am gândit la scor. Nu ne-am propus să batem Cuba la 20 de goluri. Am venit să câștigăm și să jucăm cât mai bine. Cu Japonia ne va fi foarte greu. Au jucătoare de talie mică. Rapide. Va trebui să transpirăm mai mult”.

Cristina Vărzaru a mărturisit că nu este deranjată de faptul că nu la meciurile României nu au fost prea mulți spectatori în sală. ”Și în China a fost la fel, acum doi ani. Noi știm că avem o țară întreagă în spatele nostru”, a spus cea care a înscris cinci goluri în meciul cu Cuba din tot atâtea aruncări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite