UPDATE Oana Manea va absenta la meciurile cu Cuba şi Japonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul reprizei a doua a meciului România – Tunisia (30-28), contând pentru prima etapă din grupa C a Campionatului Mondial de handbal ce se desfășoară în Brazilia, Oana Manea a suferit o accidentare serioasă, fiind scoasă pe brațe de Valentina Ardean și de masorul echipei noastre, Adrian Ionescu.

UPDATE. Accidentarea Oanei Manea nu este atât de gravă. Jucătoarea a suferit o întindere de ligamente la genunchiul stâng. Ea va absenta, cel mai probabil, la meciurile cu Cuba şi Japonia. Joi, înaintea partidei cu Brazilia, staff-ul tehnic va decide împreună cu medicul echipei, Mariana Georgescu, dacă pivotul Oltchimului va putea fi folosit sau dacă mai are nevoie de alte zile de odihnă.

Pivotul naționalei a fost transportat la spital, unde i s-a făcut o radiografie. Ea a suferit o contuzie serioasă și o întindere a ligamentelor colaterale la genunchiul stâng. ”Este bine că nu i-au fost afectate ligamentele încrucișate”, a declarat Radu Voina. Oricum, Manea va fi menajată câteva zile, ceea ce face ca ea să nu mai poată juca în meciurile din grupă. Și cum nu mai poate fi adusă o înlocuitoare din țară înseamnă că România va disputa următoarele partide cu un singur pivot, Florina Chintoan.

Înainte de CM, Ionela Stanca a anunțat că este însărcinată și nu mai poate juca handbal. Atunci, staff-ul naționalei avea două variante: să aducă o altă jucătoare pe postul de pivot sau să meargă în Brazilia cu doar două handbaliste specializate: Manea și Chintoan. S-a ales ultima soluție.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite