SURPRIZĂ Franța a pierdut cu Brazilia după ce a avut 17-10 la pauză!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olivier Krumbholz * Foto: Reuters
Olivier Krumbholz * Foto: Reuters

Campionatul Mondial de handbal din Brazilia, rezervat echipelor feminine, este unul al surprizelor. După ce România a fost egalată (28-28) de Japonia, în ultima secundă, echipa Franței a arătat că se poate și mai rău: a pierdut (22-26) în fața reprezentativei țării gazdă după ce a condus cu 17-10 la pauză!

Practic, scorul în a doua perioadă a meciului a fost 16-5 în favoarea braziliencelor! Cotidianul ”l'Equipe” a explicat repriza catastrofală a Franței prin ”lipsa de inițiativă și precipitarea” din jocul acestei pretendente la câștigarea titlului mondial, dar și prin faptul că sud-americancele au făcut un presing ucigător.

Antrenorul Olivier Krumbholtz a comentat acest insucces astfel: ”Totul a funcționat bine în prima repriză. În a doua, nimic nu a mai mers. Braziliencele au fost mult mai bune după pauză. Au știut să crească nivelul de agresivitate. Noi am comis mari erori defensive. Contextul a devenit infernal. Am dat dovadă de lipsă de luciditate în momentele importante. S-au adăugat și câteva erori de arbitraj, iar acestea au făcut ca meciul să se răstoarne. Este dezamăgitor căci se știa că o victorie ne va aduce un meci mai ușor în optimile de finală. Totul a devenit mai dificil. Trebuie să nu mai comitem erori de acum înainte”.

România va întâlni Brazilia, mâine, de la 23.45, și Franța vineri, de la 21.15.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite