Talida Tolnai: "Presiunea a fost imensă în meciurile din grupa principală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un top al portarilor care au evoluat la CE din Danemarca şi Norvegia, Talida Tolnai a ocupat locul 3, cu un procentaj foarte bun (42%). Folosită mai mult după accidentarea Paulei Ungureanu, "Toto" a avut evoluţii entuziasmante. Ea îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru că i-a dat putere.

Una dintre eroinele României la Campionatul European de handbal care s-a încheiat duminică, în Danemarca, Talida Tolnai le-a mulţumit colegelor ei pentru că au luptat până la capăt. "Dumnezeu ne-a dat puterea să trecem peste orice încercări", a spus handbalista, după care a vorbit şi despre accidentarea colegei sale pe post, Paula Ungureanu: "M-am simţit foarte prost atunci... Ştiu ce înseamnă să te accidentezi. Am trecut şi eu prin aşa ceva. Mi-a fost alături. Cu sufletul, dacă nu cu trupul. Îi doresc baftă! Ştiu că mâine (n.r. astăzi) se va opera. Ştiu că Domnul va fi cu ea!".

Jucătoarea Oltchimului a recunoscut că a existat o presiune mare asupra ei, mai ales în ultimele meciuri din grupa principală. "Ştiam că nu mai are cine să intre în poartă dacă mă accidentam. Ştiam că trebuie să lupt ca pentru două persoane", a recunoscut Talida, care a subliniat că acum a trăit cel mai frumos moment din cariera sa.

Talida Tolnai nu a fost surprinsă de primirea de care a avut parte la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", duminică noapte. "Ştim că toţi românii ne iubesc. Şi sunt şi au fost alături de noi. Eu le mulţumesc că au fost prezenţi aici, în această dimineaţă (n.r. - jucătoarele au păşit în holul aerogării în jurul orei 2.30). Pentru că au stat aici ore în şir, până am ajuns noi. Vă doresc să aveţi Sărbători fericite. Asta este cel mai important".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite