VIDEO: Talidai Tolnai, eroina meciului cu Muntenegru, cântând "Fiul risipitor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Talida Tolnai a apărat exemplar poarta României în meciul cu Muntenegru
Talida Tolnai a apărat exemplar poarta României în meciul cu Muntenegru

Intrată între buturile noastre după accidentarea Paulei Ungureanu în partida contra Croaţiei, Talida Tolnai a reuşit contra echipei Muntenegru meciul carierei.

Ajunsă la 31 de ani, Talida a stat mereu în umbra superstarurilor Luminiţa Huţupan şi Paula Rădulescu, dar şi-a făcut mereu datoria atunci când a fost nevoie de ea.

Pocăită, aparţinând cultului penticostal, portăriţa Oltchimului a fost un adevărat înger-păzitor în poarta naţionalei în partida decisivă cu Muntenegru.

A reuşit 21 intervenţii, performanţă foarte rară în handbalul de top! Specialistă în blocarea loviturilor de la 7 m, jucătoarea promovată în handbalul mare de Gheorghe Tadici a parat şi două aruncări ale adversarelor în momente cheie ale jocului.

"Când fetele sunt obosite şi nu mai au putere, îl las pe Dumnezeu să facă totul. Mă rog tot timpul meciurilor, e un lucru care mă ajută enorm!", spune Talida, care cântă ocazional muzică religioasă în corul bisericii de la Zalău, oraşul ei natal.

 România va termina pe locul secund grupa I principală indiferent de rezultatul partidelor din ultima etapă. O victorie contra Rusiei nu ar schimba datele problemei deoarece liderul Danemarca este în avantaj la meciul direct cu noi. Adversara din semifinale se află miercuri seara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite