Csepreghi: "Ar fi un blestem să ratez din nou participarea la CM!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, Alexandru Csepreghi a mărturisit că va face toate eforturile pentru a se recupera până la începerea Campionatului Mondial. El a căzut pe umăr în timpul turneului de pregătire din Elveţia. Stângă nu are de gând să-l recheme pe Alin Şania la lot.

Conducătorul de joc speră să nu fi suferit o ruptură. "Sper să nu fie un blestem... Ar fi a doua oară când mă accidentez înaintea unui Campionat Mondial. Sper într-un rezultat bun la examenul medical şi să pot juca. Am vorbit şi cu domnul Stângă. Dacă va fi nevoie de operaţie, asta e. Poate data viitoare. Dacă mai sunt şanse de recuperare până la CM voi încerca să fac tot posibilul. Dacă e să fie doar ceva întins, atunci e OK. Doar să nu fie rupt, pentru că atunci nu mai am şanse", a spus Csepreghi.

Stângă a respins ideea că Alin Şania este o variantă pentru înlocuirea lui Csepreghi. "Alin este într-o formă foarte slabă din toate punctele de vedere. Nu a activat niciun minut la echipa lui de club (n.r. - MT Melsungen, în Germania). A venit total nepregătit. Am înţeles că a plecat în Germania şi va merge cu echipa de club într-un cantonament. Nu trebuie să ne spălăm rufele în public, noi suntem totuşi handbalişti. Poate mai târziu o să-mi mulţumească, poate o să-şi salveze postul de la echipa de club", a afirmat Vasile Stângă, care a adăugat că se gândeşte la o altă variantă de înlocuire a lui Csepreghi, fireşte în cazul în care va fi nevoie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite