Vărzaru: „S-a pus prea multă presiune pe Oltchim”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgetera Ligii Campionilor, Cristina Vărzaru, care a marcat şase goluri împotriva Oltchimului în returul de la Bucureşti, consideră că asupra fetelor de la Vâlcea s-a pus o presiune prea mare înaintea acestui meci.

„Mi-a lăsat un gust amar ce s-a întâmplat în săptămâna dinaintea acestui meci în România. Fetele nu au fost lăsate să se pregătească aşa cum trebuie pentru finală şi a fost o presiune mult prea mare asupra lor", a spus Vărzaru. „Ele merită tot respectul pentru ceea ce au făcut şi cred că miza meciului tur şi-a pus amprenta asupra finalei. Era imposibil să întoarcă acest rezultat oricât de prost am fi jucat noi", a mai declarat românca care a cucerit pentru a treia oară trofeul Ligii Campionilor.

„A fost o diferenţă mare de experienţă între noi şi ele şi ţin minte şi acum când am jucat prima mea finală, îmi tremurau picioarele, nu puteau face mai mult", a adăugat extrema de la Viborg.

Devenită şi golgeterul Ligii Campionilor, cu 101 goluri marcate, Vărzaru spune că nu prea are timp să sărbătoarească niciunul dintre trofee. „E o bucurie imensă câştigarea titlului de golgeter dar nu se compară cu cea a câştigării Ligii. Din păcare nu voi avea timp să savurez aceste reuşite, să le sărbătoresc, deoarece miercuri jucăm finala campionatului în Danemarca", a mai declarat Cristina Vărzaru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite