Braşov: Şase handbaliste s-au prezentat la reunirea Rulmentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarele de la formaţia de handbal feminin Rulmentul Braşov s-au reunit, în această dimineaţă, la Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi".

La reunire au venit doar şase sportive, alte 12 handbaliste fiind învoite de conducere. Astfel, astăzi au fost prezente la Sala Sporturilor Zamfir, Brânzan, Cherăscu, Marcu, Neagoe şi Din. În acelaşi timp, nici antrenorii Mariana Târcă şi Dumitru Berbece nu au fost prezenţi la reunire, fiind plecaţi la cursuri de perfecţionare pentru antrenori, la Bucureşti.

Faţă de lotul din sezonul precedent, de la Rulmentul Braşov au plecat Sântămărean, Sas, Toma, Seifer, Ionescu, Simion, Szabo, Abramiuc. La capitolul achiziţii, la Braşov au ajuns Zamfir, Brânzan, Balint, Burghel, Chiper, Buceschi şi Tudorache.

Deşi s-a aflat în atenţia oficialilor braşoveni, handbalista de la Oltchim Râmnicu-Vâlcea, Adriana Ţăcălie, nu va mai ajunge la Rulmentul, primind o ofertă tentantă de la Buducnost.

Luni dimineaţa, la ora 7.00, se va pleca în cantonamentul de la Mamaia. Pe data de 28 iunie se va reveni la Braşov, iar pe 30 iunie se va pleca în cel de-al doilea cantonament al verii, în Poiana Braşov.

Este o nouă provocare pentru mine, un nou început. Va fi un sezon extrem de dificil, mai ales că vor retrograda patru echipe. Noi acum ne-am reunit, vom începe pregătirea şi să sperăm că va fi cât mai bine. Lupta va fi crâncenă pentru că multe echipe s-au întărit, însă şi noi stăm destul de bine la capitolul ăsta.

Este adevărat că urmează două cantonamente în care vom avea foarte mult de alergat, dar fără muncă nu poţi să faci nimic şi nu ne vom da înapoi. Noi suntem aici pentru a munci. Cred că la finalul campionatului vom putea obţine calificarea într-o cupă europeană", a declarat Cristina Zamfir.

Gata, s-a terminat vacanţa, am petrecut-o în familie şi acum ne-am întors la treabă. Ne aşteaptă un campionat foarte greu, însă cu transferurile pe care le-am reuşit cred că reuşim să facem o echipă cât de cât competitivă. Sper să fie bine şi să terminăm cât mai în faţă.

Este mult de muncă, însă eu cred că alături de Mariana Târcă vom reuşi să facem performanţă şi să terminăm campionatul în primele cinci echipe. Urmează două stagii de pregătire în care accentul se va pune pe partea fizică.

Este o perioadă grea însă deja m-am obişnuit cu astfel de cantonamente care sunt necesare pentru a putea rezista până la finalul campionatului", a menţionat şi Roxana Cherăscu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite