Rulmentul Braşov ar putea câştiga la „masa verde“ meciul cu Cetate Deva! Vezi aici de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei de handbal feminin CSM Cetate Deva, Marian Muntean, a anunţat, vineri, că ia în calcul retragerea echipei din campionat şi că l-a demis pe antrenorul Ladislau Kapornay. 

După a şaptea înfrângere consecutivă în campionat, Marian Muntean a anunţat şi că va opri finanţarea grupării din Liga Naţională.

După eşecul de pe teren propriu din etapa a XV-a, scor 21-22 cu SCM Craiova, finanţatotul devean le-a înmânat handbalistelor legitimaţiile de joc şi le-a anunţat că sunt libere să îşi caute angajamente la alte echipe.

"Neimplicarea la antrenamente şi mentalitatea păguboasă a jucătoarelor avide doar de bani m-au dezamăgit total. Le-am dat legitimaţiile şi libertatea să plece unde vor.

După nouă ani în care am investit în handbal consider că nu mai are rost să sufăr, să pierd timp şi bani şi să-mi distrug sănătatea. În acest moment toate jucătoarele sunt cu banii la zi, însă din martie nu mai dau niciun ban", a declarat Muntean.

Oficialul devean a spus că este indecis în privinţa deplasării echipei la Braşov pentru meciul de campionat cu Rulmentul, de duminică.

"Jucătoarele să facă ce vor. Se pot antrena sau pot să plece. Eu nu fac nicio deplasare la Braşov. Toate actele echipei sunt la managerul sportiv Alexandru Weber", a afirmat Muntean.

După disputarea a XV etape din Liga Naţională Feminină, CSM Cetate Deva se clasează pe locul 12 din 14 echipe, cu şase puncte la egalitate cu HCM Buzău, dar cu un golaveraj pozitiv.

Din Liga Naţională retrogradează două echipe, respectiv ocupantele poziţiilor 13 şi 14.

CSM Cetate Deva are 21 de jucătoare legitimate, între care cinci de altă naţionalitate decât română, respectiv patru sârboaice şi o unguroaică.

Dacă CSM Cetate Deva nu se va prezenta la meciul de duminică cu Rulmentul Braşov, care va conta pentru etapa a XVI-a a Ligii Naţionale Feminine, conform Regulamentului de Organizare şi Desfăşurare a Activităţilor Handbalistice al Federaţiei Române de Handbal, gruparea din Deva va fi amendată cu suma de 5.000 lei şi sancţionată cu reducerea a câte trei puncte în clasamentul campionatului în curs şi cel viitor.

La a doua neprezentare Cetate Deva va fi retrogradată.

Regulamentul FRH mai spune că în caz de excludere a unei echipe în timpul campionatului, punctele acumulate până în momentul abandonului rămân, iar restul meciurilor echipei în cauză vor fi pierdute cu 10-0.

În legătură cu această situaţie, preşedintele echipei Rulmentul Braşov, Sorin Târcă, a declarat: „Noi nu am primit nimic oficial din partea celor de la Cetate Deva. Echipa noastră se pregăteşte normal pentru meciul de duminică.

Nu ne priveşte ce se întâmplă acolo şi deocamdată nu ne-a anunţat nimeni că există posibilitatea ca jucătoarele de la Deva să nu facă  deplasarea la Braşov. Vom vedea ce se va întâmpla“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite