Handbal: Victorie importantă obținută de Rulmentul Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a VI-a a Ligii Naționale de handbal feminin, CS Rulmentul Brașov a învins, astăzi, pe propriul teren, pe HCM Buzău, cu 27-25, la pauză 13-14.

Partida a fost extrem de echilibrată, cu numeroase răsturnări de situație, ambele echipe fiind aproape de victorie. Meciul a început prost pentru „rulmentiste“, care au fost apăsate de miza jocului și au comis erori copilărești (7-9 min. 18).

Deși au echilibrat situația pe tabela de marcaj (12-12 min. 28), fetele antrenate de Mariana Târcă și Dumitru Berbece au intrat în dezavantaj la cabine.

Debutul reprizei secunde a fost catastrofal pentru brașovence, acestea permițându-le oaspetelor să-și ia un avantaj confortabil (14-18 min. 37). Diferența putea fi mult mai mare în favoarea echipei HCM Buzău, însă portărița Stăncuța Guia a fost imbatabilă între buturi.

Impulsionate de un public numeros, brașovencele s-au trezit la viață și au reușit să întoarcă soarta întâlnirii, trecând în avantaj, în minutul 47, scor 20-19.

La 26-25 pentru Rulmentul (min. 59), oaspetele au ratat șansa de a reveni în joc, iar pe contraatac, Simion a stabilit scorul final, 27-25.

Cu trei victorii și șase puncte acumulate, Rulmentul Brașov este pe locul opt în clasamentul Ligii Naționale.

Pentru Rulmentul Brașov au marcat: Toma - 7g, Simion - 6g, Cherăscu, Seifer, Marcu și Szabo - 3g fiecare, Sas și Pricopi - câte un gol. Cea mai bună marcatoare de la HCM Buzău a fost Roxana Bodârlău, cu șapte reușite.

Mă bucur enorm că am câștigat un meci extrem de dificil. Astăzi s-a văzut determinarea fetelor și este foarte important că am reușit să spargem gheața pe propriul teren.

Știam că vom avea unul dintre cele mai dificile meciuri, însă le felicit pe fete pentru atitudinea de care au dat dovadă. Tot timpul am crezut în victorie“, a declarat la finalul jocului antrenoarea principală a Rulmentului, Mariana Târcă.

La rândul său, secundul Dumitru Berbece a menționat: „Este foarte grea meseria asta, întrucât stresul este mare la fiecare meci. Important este că am câștigat și meritul cel mai mare îl au fetele. Eram convins că vom învinge chiar și atunci când Buzăul avea patru goluri avans“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite