Handbal: Rom Cri Braşov a câştigat barajul de menţinere în Liga Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rom Cri Braşov a învins şi pe Universitatea Galaţi
Rom Cri Braşov a învins şi pe Universitatea Galaţi

Formaţia de handbal masculin SCM HC Rom Cri Braşov a câştigat barajul de menţinere în LIga Naţională, după succesele repurtate în faţa echipelor Universitatea Craiova şi Universitatea Galaţi.

Astfel, după ce joi a trecut, cu 34-24, de Universitatea Craiova, Rom Cri Braşov a făcut, astăzi, instrucţie şi cu Universitatea Galaţi, pe care a învins-o cu 32-27, la pauză 19-14.

„Am avut şi zece goluri avans la un moment dat. Echipa s-a mişcat bine şi am dominat categoric acest meci, de la un cap la celălalt. S-a văzut o diferenţă mare de valoare între nivelul primei ligi şi cel al ligii secunde“, a declarat antrenorul formaţiei braşovene, Vasile Curiţeanu.

După meciurile de la acest baraj, jucătorii de la Rom Cri Braşov au primit liber, urmând ca echipa să se reunească pe 28 iunie.

În altă ordine de idei, luni, 21 iunie, la sediul Federaţiei Române de Handbal va avea loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie, iar la finalul acestei întâlniri se va stabili numărul echipelor care vor alcătui Liga Naţională şi în sezonul viitor.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite