Handbal: Dinamo Brașov, învinsă de revelația HC Odorhei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Craciun
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Craciun

În etapa a VII-a a Ligii Naționale de handbal masculin, SCM HC Dinamo Municipal Brașov a pierdut duelul susținut în deplasarea de la HC Odorheiul Secuiesc, gazdele învingând cu 38-32, la pauză 20-15.

Chiar dacă HC Odorhei a început mai bine meciul și conducea în minutul 7 cu 5-2, brașovenii au echilibrat disputa și s-au apropiat la o singură lungime (9-8 min. 15).

Apoi, gazdele au speculat greșelile individuale ale brașovenilor și s-au distanțat la cinci goluri pe tabelă, 16-11 min. 25, diferență care s-a păstrat până la finalul primei reprize.

HC Odorhei și-a ținut adversarul la respect și în repriza a doua, gazdele desprinzându-se decisiv în minutul 50, scor 32-26. Cu o singură înfrângere în primele șapte etape, Odorhei se menține pe locul doi al Ligii Naționale, la egalitate cu UCM Reșița.

Pentru Dinamo Brașov au marcat: Bota - 7g, Baican, Cojocea, Dragnea - 4g fiecare, Purcărea, Scripnic - câte 3g, Santeiu, Băluț, Boșneac - 2g fiecare, Capotă - 1g.

De la gazde s-au remarcat: Kuzmanoski - 10g, Rusia - 7g, Frățilă - 5g și Ferenczi - 4g.

La finalul partidei, antrenorul principal al echipei braşovene, Eliodor Voica, a declarat: ,,Gazdele s-au impus de la bun început şi au meritat victoria. Pe parcurs, jucătorii noștri au făcut multe greşeli, îndeosebi individuale, lucru care ne-a împiedicat să obţinem un rezultat mai bun.

Nu avem, încă, experienţa necesară şi nici maturitatea în joc, care se pot obţine după o perioadă mai lungă. Sperăm să ne impunem în meciurile de acasă, ca să scăpăm de emoţii
". 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite