Viborg şi Neagu ar fi negociat în timpul CE, potrivit presei daneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu 53 de goluri marcate Cristina Neagu a câştigat  titlul de golgheteră
Cu 53 de goluri marcate Cristina Neagu a câştigat titlul de golgheteră

Ziariştii danezi de la "Folkebladet erfarer" susţin în ediţia de marţi că reprezentanţii echipei Viborg HK ar fi început negocierile cu handbalista Cristina Neagu în timpul Campionatului European, competiţie la care naţionala feminină a României a terminat pe locul trei.

Sub titlul "Golgheterul Campionatului European, în dialog cu Viborg", publicaţia susţine că negocierile dintre formaţia daneză şi handbalista Cristina Neagu au început deja, o primă parte a discuţiilor având loc chiar în timpul recent încheiatelor Campionate Europene.

Neagu a încheiat competiţia din Danemarca şi Norvegia în postura de golgheter, cu 53 de goluri marcate, pe primul loc la pase decisive, 36 în opt meciuri, şi a fost declarată cel mai bun inter stânga.

Potrivit articolului citat, clubul Oltchim Râmnicu Vâlcea, la care evolează Cristina Neagu până în vara anului viitor, ar fi de acord să o cedeze pentru o sumă cuprinsă între 600 şi 700.000 de dolari, dar Viborg nu este interesată să plătească acum şi va rămâne în contact cu jucătoarea pentru viitor.

"Pot să confirm că am vorbit cu mai multe jucătoare de-a lungul Campionatului European, dar nu pot spune cine sunt aceste jucătoare", a declarat pentru publicaţia daneză directorul Viborg HK, Peter Casoe.

La rândul său, preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a negat, luni, că ar fi primit vreo solicitare oficială pentru transferul imediat al Cristinei Neagu. Gavrilescu îşi doreşte să o păstreze în lot pe Neagu, cu care a deschis negocieri pentru prelungirea contractului, dar jucătoarea a mai cerut timp de gândire.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite