Viborg pierde o nouă piesă de bază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johanna Ahlm
Johanna Ahlm

Campioana en titre a Europei, formaţia daneză Viborg, are un sezon plin de ghinioane. Listei lungi de indisponibilităţi la nivelul lotului i s-a mai adăugat şi suedeza Johanna Ahlm, care evolueză ca apărătoare şi conducătoare de joc.

Accidentată la genunchi zilele trecute în partida pierdută de daneze pe terenul lui Hypo Viena, scor 31-35, suedeza va lipsi între 6 şi 8 săptămâni conform verdictului dat de medici.

Conducerea lui Viborg, adversara Oltchimului din grupa II a Ligii Campionilor, se temea chiar că problema ar putea fi mult mai gravă.

Împrumutată de la Aalborg în toamna lui 2009, Ahlm tocmai începuse să prindă prima echipă a lui Viborg în ultimele partide, dar accidentarea o va face probabil să rateze şi Campionatul European din decembrie 2010.

Ahlm este a şaptea jucătoare pe lista lui Viborg care absentează în acest final de sezon din diverse cauze. Pivotul Anja Althaus şi extrema stânga Gitte Aaen sunt accidentate, în timp ce Louise Bager Due, Lene Lund Høy Karlsen şi Grit Jurack au născut sau sunt pe punctul de o face.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite