Vărzaru revine la naţională pentru preliminariile CE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României, Cristina Vărzaru, a fost convocată de antrenorul Radu Voina pentru meciurile cu Portugalia şi Grecia, din preliminariile Campionatului European din 2012.

"Am stabilit componenţa lotului, în care se va regăsi şi Cristina Vărzaru. Ea revine după o lungă perioadă de absenţă, din cauza problemelor de sănătate şi o aşteptăm cu nerăbdare. Meciurile cu Portugalia şi Grecia trebuie câştigate, următoarele vor fi doar anul viitor, dar e bine să ne asigurăm două victorii de la începutul calificărilor", a declarat Radu Voina, joi, pentru MEDIAFAX.

Lotul României pentru cele două meciuri este format din următoarele jucătoare:

Portari - Talida Tolnai, Denisa Dedu;

Jucătoare de câmp - Valentina Ardean-Elisei, Iulia Curea, Oana Manea, Ionela Stanca, Florina Chintoan, Cristina Vărzaru, Ramona Farcău, Carmen Cartaş, Adina Fiera, Amelia Busuioceanu, Mihaela Tivadar, Oana Chirilă, Patricia Vizitiu, Eliza Buceschi şi Alexandra Gogoriţă.

Reunirea echipei naţionale va avea loc în 17 octombrie, la Râmnicu Vâlcea. Meciul cu Portugalia va avea loc în 19 octombrie, la Râmnicu Vâlcea, iar cel din deplasare, cu Grecia, în 22 octombrie, la Salonic.

Celelalte partide din grupa a 2-a se vor disputa începând cu 21 martie 2012, ultimul fiind programat în 2-3 iunie.

Primele două clasate din fiecare din cele şapte grupe se vor califica la turneul final al Campionatului European din Olanda, care este programat în intervalul 2-16 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite