Vali Beşe va fi operată din nou mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionala Valeria Beşe Motogna va afectua mâine încă o operaţie, la clinica din oraşul german Kiel. Handbalista legitimată la Oltchim a mai suferit o intervenţie chirurgicală în urmă

Internaţionala Valeria Beşe Motogna va afectua mâine încă o operaţie, la clinica din oraşul german Kiel. Handbalista legitimată la Oltchim a mai suferit o intervenţie chirurgicală în urmă cu o lună, în aceeaşi localitate, numai că atunci medicii s-au ocupat de genunchii ei. Operaţia programată mâine vizează umărul jucătoarei.

“Au trecut 30 de zile de la operaţia pe care am suferit-o la genunchi, acum o pot face şi pe cea de la umăr. Îmi este greu, normal, dar asta e viaţa de handbalistă, trebuie să treci şi prin astfel de momente, nu ai ce face.

Pentru umăr, recuperarea durează numai o lună, pentru genunchi - şase luni. Mi s-a garantat că într-o jumătate de an voi putea fi din nou pe teren”, a afirmat handbalista. Interul campioanei României şi căpitanul tricolorelor la Olimpiada de la Beijing crede că naţionala se va schimba în bine până la Campionatul European din decembrie: „Am văzut meciurile de la Cupa Mondială, dar este uşor să vorbeşti de pe margine.

Oricum, a fost doar o competiţie amicală în care în mod normal nu te interesează prea tare rezultatele. Sunt convinsă că România va arăta altfel la Campionatul European din Macedonia. Va fi alt joc şi putem spera la o performanţă notabilă“. Naţionala feminină de handbal a României va participa la Campionatul European ce se va desfăşura în Macedonia, în perioada 2-14 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite