HANDBAL: Valentina Ardean: “Trebuie să dăm totul pe teren cu Zvezda!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: Valentina Ardean: “Trebuie să dăm totul pe teren cu Zvezda!”
HANDBAL: Valentina Ardean: “Trebuie să dăm totul pe teren cu Zvezda!”

Extrema stânga a Oltchimului spune că  meciul contra masivelor handbaliste ale campioanei Rusiei poate fi tranşat în favoarea noastră doar printr-o dăruire exemplară pe teren a „galacticelor”. Meciul cu Zvedza va avea loc duminică, de la ora 19.00, şi veţi putea fi urmări desfăşurarea lui, în format livetext, pe site-ul www.adevarul.ro !

Adevărul: Cum  vezi meciul cu Zvezda? E cel mai important din faza grupelor?
Valentina Ardean-Elisei: Nu putem gândi aşa, toate partidele sunt la fel de importante, dar e clar că trebuie să dăm însă totul pe teren pentru a putea câştiga acest meci dificil.

Adevărul: Nu vă e teamă de forţa fizică a rusoaicelor?
Valentina Ardean-Elisei: Nu, se ştie că rusoaicele sunt masive, dar toate echipele sunt deja foarte bune la acest nivel.

Adevărul: Cu ce le puteţi surprinde pe adversare?
Valentina Ardean-Elisei: Nu cred că le putem surprinde cu ceva anume. Contează forma de moment în ziua respectivă, noi o să tratăm meciul cu seriozitate şi o să muncim foarte mult ca să câştigăm.

Adevărul: Zvezda este condusă de Trefilov, un antrenor care a condus Rusia către trei titluri mondiale. Cât va conta acest lucru la meciul de duminică?
Valentina Ardean-Elisei:
Am un mare respect pentru Trefilov, este un antrenor foarte bun, dar pe teren contează mai mult felul în care se mişcă jucătoarele şi cum pun în aplicare tactica antrenorului.

Adevărul: Cum crezi că va fi atmosfera în tribune la ora meciului?
Valentina Ardean-Elisei:
Publicul ne-a susţinut dintodeauna şi sper ca şi acum să facă la fel. Cred că o să fie o atmosfera foarte placută.

Atenţie la contraatacuri !

Antrenorul Radu Voina şi secundul său Aurelian Roşca au insistat foarte mult la ultimele antrenamente pe capitolul repliere pe faza defensivă şi le-au cerul „galacticelor” să nu ofere pase complicate între ele. „Vor repune foarte repede de la centru mingea. Veniţi repede cu omul de marcaj înapoi!”, le-a avertizat Voina pe elevele sale, care vor avea de înfruntat viteza excepţională a pivotului Irina Poltoraskaya, jucătoare ce a marcat peste 100 de goluri în ultimele două sezoane pentru Zvezda.

Voina va folosi aceeaşi formulă ca în meciul cu Itxaco

După antrenamentul de vineri seară, antrenorul Radu Voina le-a comunicat într-o manieră diplomatică elevelor sale că va folosi acceaşi garnitură ca în partida câştigată runda trecută, 27-24, pe terenul formaţiei spaniole Itxaco. „Sunt foarte mulţumit de felul în care v-aţi pregătit. Dacă vom face pe viitor mai multe antrenamente reuşite ca acesta, vom ajunge departe! Din păcate, mie îmi revine postura ingrată să numesc titularele şi vom juca cu acceaşi formulă ca la Itxaco”, le-a comunicat Voina handbalistelor strânse în jurul său.

Echipa de start va arăta cel mai probabil astfel:

Paula Ungureanu (portar) – Valentina Elisei (extrema stânga) – Ramona Maier (extrema dreapta) - Ionela Gâlcă (Pivot) - Steluţa Luca (inter stânga) - Narcisa Lecuşanu (centru) – Cristina Neagu (inter dreapta)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite