Valentin Ghionea a semnat cu HCM Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrema dreaptă a echipei naţionale de handbal masculin a României, Valentin Ghionea, a semnat, luni, un contract valabil pentru un sezon cu campioana României, HCM Constanţa

"Oferta HCM-ului a fost foarte bună şi am ales Constanţa şi pentru că aici evoluează o mare parte din componenţii primei reprezentative cu care mă ştiu şi cu care mă înţeleg foarte bine. Am mai avut oferte de la MKB Veszprem şi Wisla Plock. Cei de la Veszprem doreau însă un contract pe o perioadă lungă de timp, iar cu Wisla au căzut negocierile încă de la început. Principalul motiv pentru care am ales HCM este că echiap va juca în Liga Campionilor şi am şi şansa de a câştiga primul meu titlu de campion al României", a declarat extrema de 27 de ani care în returul campionatului a jucat pentru Universitatea Cluj.

HCM l-a mai transferat în această vară pe interul stânga Călin Hagiu, de la Universitatea Cluj. În vârstă de 23 de ani, Hagiu a semnat un contract pe 4 sezoane. HCM Constanţa s-a reunit la Hotelul Iaki din staţiunea Mamaia, unde au fost prezenţi toţi componenţii campioanei României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite