VIDEO Se retrage o campioană: Luminiţa Huţupan şi-a încheiat contractul cu Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Luminiţa Huţupan Dinu şi-a încheiat luni contractul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, după patru luni de la revenirea în poarta campioanei.

Revenirea Luminiţei în poarta Oltchimului în 2012, cu primul meci oficial în care a reintrat, derulat în 15 ianuarie, a fost de bun augur, handbalista ajutând campioana nu doar în Liga Naţională, cât mai ales în campania din Liga Campionilor.

Contractul său cu Oltchim, care a fost semnat lunar de la revenire, a expirat luni, iar jucătoarea nu a mai făcut deplasarea cu formaţia vâlceană la Ploieşti, pentru meciul din etapa a XXIV-a, de marţi (ora 11.00). Astfel, ultima partidă în care a jucat a fost cea din 25 aprilie, când Oltchim a învins pe teren propriu formaţia CSM Cetate Deva, cu 41-26. Luminiţa Huţupan Dinu a declinat şi o convocare la echipa naţională, pentru turneul preolimpic de la Lyon.

Votată cel mai bun portar al lumii în 2011, Luminiţa Huţupan Dinu are în palmares trei trofee de Liga Campionilor, cucerite cu Krim Ljubljana (2001, 2003), respectiv Kometal Skopje (2002).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite