HANDBAL: Prokop, amendat de EHF cu suma de 45.000 de euro - VIDEO !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: Prokop, amendat de EHF cu suma de 45.000 de euro - VIDEO !
HANDBAL: Prokop, amendat de EHF cu suma de 45.000 de euro - VIDEO !

Fostul antrenor al echipei de handbal feminin Hypo Viena, Gunnar Prokop, a fost amendat, miercuri, cu suma de 45.000 de euro, după ce a intrat pe teren şi a oprit atacul echipei Metz, în meciul din Liga Campionilor, informează site-ul oficial al EHF.

"Având în vedere conduita nesportivă şi faptul că au fost violate princiiple fair-play-ului în handbal, Gunnar Prokop va plăti o amendă de 45.000 de euro, iar punctul câştigat de Hypo Viena în acest meci va fi anulat", se arată în comunicatul publicat pe site-ul EHF.



Prokop a fost suspendat, marţi, din toate structurile EHF pe viaţă din cauza incidentului care a avut loc la finalul meciului cu Metz, scor 27-27. De asemenea, lui Prokop îi este interzisă prezenţa în orice competiţie sau activitate EHF pe o perioadă de trei ani. Imediat după această primă decizie în cazul său, Gunnar Prokop a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Hypo, club care a fost amendat şi el în urma acestui incident cu suma de 30.000 de euro.

În minutul 59 şi 53 de secunde al meciului Hypo-Metz, din Liga Campionilor, care a avut loc pe 29 octombrie, Prokop a părtruns pe teren şi a oprit atacul franţuzoaicelor, partida terminându-se la egalitate, scor 27-27.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite