Petre Cozma: „Ungurii l-au preţuit pe Marian!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Cozma: „Ungurii l-au preţuit pe Marian!“
Petre Cozma: „Ungurii l-au preţuit pe Marian!“

La şase luni de la dispariţia tragică a handbalistului Marian Cozma, mâine, la Budapesta, va fi organizat în memoria sa meciul amical de fotbal Ungaria – România.

Recunoscător forului maghiar pentru acest gest, tatăl internaţionalului român nu este deloc mirat de atitudinea vecinilor. „Ştie toată lumea ce au făcut şi înainte. E un nou semn că l-au preţuit pe Marian, că nu l-au uitat. Le mulţumesc şi pe această cale, din toată inima“, ne spune Petre Cozma, care a apreciat şi campania prin care „Adevărul” a condamnat atitudinea acelor spectatori din Ghencea ce au arborat un mesaj jgnitor la adresa ungurilor la meciul Steaua – Ujpest.

„Aţi făcut o treabă bună! Aceia nu sunt suporteri adevăraţi. Ei nu înţeleg că de pe urma gesturilor lor au de suferit sportivii de care spun că le pasă. Şi ungurii care au aruncat cu cutii de bere, prin gări, pe drumul spre Bucureşti, au greşit, însă nu poţi să le răspunzi astfel“.

Petre Cozma se va deplasa mâine la Budapesta, fiind însoţit de Ovidiu Semen, directorul sportiv al echipei de handbal Dinamo. „Ungurii mi-au plătit biletul de avion cu mult timp în urmă. Nu voi ajunge la Veszprem, însă vor veni cei de acolo la meci. Nu şi handbaliştii, care sunt acum în Germania. Unii dintre ei m-au vizitat în această vară. Îmi trimit mesaje. Au rămas printre puţinii prieteni adevăraţi care se gândesc la Marian”, ne-a mărturisit Petre Cozma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite