"U" Jolidon Cluj a ratat calificarea în grupele preliminare ale Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana României la handbal feminin, "U" Jolidon Cluj a ratat, duminică, la Grenaa, calificarea în grupa preliminară B a Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă în finala grupei 1 din turul secund de danezele de la Viborg HK, scor 37-21 (17-14).

Sâmbătă, în semifinale, "U" Jolidon a învins RK Zajecar, cu 33-32, în timp ce Viborg HK a trecut de Rostov Don, cu 24-17. În finala mică, RK Zajecar a dispus, duminică, de Rostov, cu 27-15, în timp ce Viborg HK, la care joacă şi căpitanul naţionalei României, Cristina Vărzaru, a învins pe "U" Jolidon Cluj, cu 37-21, în finala mare.

Conform regulamentului, câştigătoarea finalei mari se califică în grupa B preliminară a Ligii Campionilor, din care mai fac parte Larvik HK (Norvegia), Podravka (Croaţia) şi Krim Ljubljana (Slovenia).

Ocupanta locului secund din grupa 1, "U" Jolidon Cluj, plus cea de pe locul trei, RK Zajecar, vor continua în turul trei al Cupei Cupelor, în timp ce Rostov Don, de pe locul patru, va juca în turul doi al Cupei Cupelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite