"U" Jolidon Cluj,învinsă de campioana Franţei,Toulon VH

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana României la handbal feminin, "U" Jolidon Cluj, a fost învinsă, duminică, la turneul amical de la Bekescsaba, de campioana Franţei Toulon VH, scor 26-22 (14-8), în ultima partidă din Ungaria.

Marcatoarele formaţiei antrenate de Gheorghe Covaciu au fost Vintilă 6, Tivadar 6, Chintoan 4, Paraschiv 2, Dincă 2, Brînzan 2.

Echipa clujeană a încheiat turneul de la Bekescsaba cu un bilanţ de o victorie (28-27 cu Bekescsaba ENKSE) şi două înfrângeri (23-26 cu DVSC Debrecen, respectiv 22-26 cu Toulon).

"A fost un turneu puternic, cu echipe care joacă în cupe europene. În prima zi am jucat foarte bine, dar apoi fetele au cedat. Rezultatele nu sunt importante pentru noi, ci pregătirea", a declarat la finalul turneului, antrenorul Covaciu, citat de presa ungară.

Următoarele teste pentru formaţia ardeleană vor avea loc în cadrul Turneului Memorial "Tiberiu Rusu", la Cluj, între 20 şi 22 august, cu participarea echipelor Bekescsaba ENKSE, Feherep Alcoa, HC Zalău, Universitatea Reşiţa, plus naţionala de tineret a României.

"U" Jolidon pregăteşte nu doar debutul în noul sezon, în 5 septembrie, ci şi participarea în turul doi al Ligii Campionilor, la turneul de la Skopje, între 17-19 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite