Trofeul Carpaţi/România şi-a luat revanşa în faţa Belarusului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal masculin a României a obţinut, vineri, la Oradea, a doua victorie de la Trofeul Carpaţi, în faţa reprezentantivei Belarusului, scor 37-33 (19-19).

Cu două minute înainte de final, belarusul Shumak a fost eliminat, după ce a sărit la bătaie, la Iulian Stamate, afectat după un fault dur al handbalistului român.

România a pierdut ambele meciuri amicale disputate luna trecută în Belarus (29-31 şi 33-34).

În prima zi a turneului de la Oradea, tricolorii s-au impus în faţa Macedoniei, scor 31-27 (19-14), în timp ce Tunisia a învins Belarus, cu 29-28 (14-15).

Tot vineri se mai joacă meciul dintre Macedonia şi Tunisia, sâmbătă fiind programate ultimele două confruntări, între Belarus-Macedonia (ora 10.00) şi România-Tunisia (12.00).

În afara meciurilor programate la Trofeul Carpaţi, vineri şi sâmbătă se desfăşoară şi ceremonii organizate de FR Handbal, pentru foştii jucători ai reprezentativei, care au adunat minimum 100 de selecţii. Un premiu special i-a fost rezervat antrenorului naţionalei, Vasile Stângă, golgeterul all –time al reprezentativei, cu 1414 goluri, dar şi fostului portar Alexandru Buligan, pentru cele mai multe selecţii (280).

Naţionala masculină pregăteşte meciurile din preliminariile CE din 2012, cu Croaţia, programat în 28 octombrie, la Karlovac, şi cel cu Spania, la Oradea, trei zile mai târziu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite