Trofeul Carpaţi, penultimul test înaintea Europenelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala feminină de handbal a României va susţine trei partide de pregătire la Trofeul Carpaţi, acestea fiind printre ultimele verificări înaintea Campionatului European. Trofeul

Naţionala feminină de handbal a României va susţine trei partide de pregătire la Trofeul Carpaţi, acestea fiind printre ultimele verificări înaintea Campionatului European.

Trofeul Carpaţi se va disputa la Cluj-Napoca, în intervalul 21-23 noiembrie. Tricolorele vor întâlni la acest turneu Germania, Croaţia şi Ucraina, echipe care şi-au confirmat până acum prezenţa la competiţia ce va fi găzduită de oraşul de pe Someş.

Reunirea lotului, pe 17 noiembrie

Până atunci, reunirea lotului este programată pe 17 noiembrie, la Cluj, unde tricolorele vor efectua un stagiu de pregătire de o săptămână, până pe 23 noiembrie, când va debuta Trofeul Carpaţi.

Selecţionerul Radu Voina se va decide în privinţa componenţei lotului chiar în cursul acestei săptămâni.

Ultima verificare, cu Serbia

După Trofeul Carpaţi, naţionala României se va deplasa la Vrnjacka Banja, pentru două jocuri de verificare cu reprezentativa Serbiei. Ulterior, pe 1 decembrie este programată plecarea spre Macedonia, unde tricolorele vor participa la Campionatul European, în perioada 2-14 decembrie. România face parte dintr-o grupă cu Franţa, Danemarca şi Ungaria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite