Trefilov şi-a terorizat elevele la Vâlcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trefilov şi-a terorizat elevele la Vâlcea!
Trefilov şi-a terorizat elevele la Vâlcea!

Prezent la Râmnicu Vâlcea pentru partida cu Oltchim din Liga Campioniolor, celebrul Evgheni Trefilov a demonstrat la antrenamentul oficial din Sala Traian de ce este unul dintre cei mai temuţi tehnicieni din lume.

Triplul campion mondial cu naţionala Rusiei, Trefilov şi-a terorizat efectiv elevele. Nici măcar “monstrul” Polenova (2 metri) nu a scos vreun cuvânt de protest în faţa furiosului Trefilov.

O doreşte pe Neagu la Zvezda!

Ca un autentic general sovietic, acesta le-a pedepsit pe handbalistele care pasau greşit cu câteva reprize de flotări şi tumbe peste cap, pe care rusoaicele le-au efectuat la  foc automat! Deşi la echipele pe care le-a pregătit până acum, Trefilov s-a bazat mai mereu pe jucătoare masive, cu un fizic impresionant, tehnicianul rus ne-a dezvăluit că este un mare admirator al „bijuteriei” Oltchimului, Cristina Neagu,  handbalistă pe care şi-ar dori chiar să o transfere la Zvezda.

„Neagu este o handbalistă cu multe calităţi. Aş putea încerca să o transfer, dar îmi este teamă că nu s-ar adapta stilului nostru de joc”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite