Toulon-Larvik 28-31, în grupa Oltchimului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Heidi Løke (Larvik)
Heidi Løke (Larvik)

Danezele de la Randers HK se află pe primul loc în grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin, urmate de echipele Larvik HK, Toulon Handball şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, după prima etapă de jocuri.

Larvik HK a învins, duminică, în deplasare, formaţia Toulon Handball, scor 31-28 (16-12). Randers HK, care a învins Oltchim sâmbătă (27-23), şi Larvik HK au câte două puncte, în timp ce Toulon şi Oltchim nu au niciun punct.

În 16 octombrie, va avea loc derbiul nordic, între Larvik HK şi Randers HK, în timp ce Oltchim Râmnicu Vâlcea va primi vizita formaţiei franceze Toulon Handball, în 17 octombrie (ora 18.00).

Tot duminică, în grupa A, campioana Europei Viborg HK, cu jucătoarele Cristina Vărzaru şi Carmen Amariei pe teren, a învins în deplasare, echipa suedeză IK Savehof, scor 37-24 (19-13), iar în grupa D, Gyor ETO, la care joacă şi Aurelia Brădeanu şi Simona Spiridon, a cedat în deplasarea din Rusia, cu Zvezda Zvenigorod, scor 31-28 (17-14). De asemenea, sâmbătă, spaniolele de la Itxako Reino de Navarra, cu Oana Şoit pe teren, au cedat pe teren propriu, în faţa HC Leipzig, scor 23-24 (12-14).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite