HANDBAL: Dinamo pierde la Timişoara şi se află în colaps!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: Dinamo pierde la Timişoara şi se află în colaps!
HANDBAL: Dinamo pierde la Timişoara şi se află în colaps!

Politehnica Municipal Timişoara a învins pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 28-27 (13-12), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şasea a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Dinamo a condus şi la 5 goluri în prima repriză, apoi timişorenii l-au blocat pe Bogdan Voica şi au trecut chiar la conducere. Diferenţa minimă de la pauză în favoarea Politehnicii (13-12) a crescut până la 4 goluri în repriza a doua.

Cu zece minute înainte de final, Dinamo a restabilit egalitatea, dar gazdele şi-au adjudecat victoria după ce dinamovistul Sebastian Bota a fost eliminat.

Pentru Poli au marcat Spahic - 8 goluri, Andrijasevic - 7, Nagy - 5, Corlija - 4, Cristescu - 2, Macovei - 1, Ursu - 1, iar pentru Dinamo au punctat Voica - 7, Purcărea - 6, Vasile - 5, Capotă - 4, Cojocea - 3, Bota - 2.

"Mă bucur că jucătorii s-au concentrat pe final şi au obţinut victoria, pentru că ne menţine cu şanse la evitarea retrogradării. E bine că avem trei săptămâni de pauză, datorita turneului naţionalei. Acest lucru ne dă ocazia să ne punem la punct cu condiţia fizică”, a declarat Nedeljko Vuckovici, antrenorul echipei Poli Timişoara.

Pe primul loc se află HCM Constanţa, 10 puncte (5 jocuri), urmată de Steaua MFA Bucureşti, 8 p (5 j), UCM Reşiţa, 8 p (5 j), Pandurii Tg Jiu, 8 p (5 j), Ştiinţa Dedeman Bacău, 8 p (6 j), HC Odorhei, 8 p (6 j), etc. Poli se află pe locul 10, cu 4 p, iar Dinamo este ultima, cu 1 p.

Dinamo se află pentru prima dată în istorie aproape de retrogradarea în eşalonul secund din cauza problemeleor financiare şi a lotului extrem de subţire, alcătuit în mare parte din juniori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite