Ţăcălie a semnat pe doi ani cu Buducnost Podgorica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interul Adriana Ţăcălie a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica, de la care ar mai putea veni la Oltchim, chiar căpitanul Marija Jovanovici.

driana Ţăcălie a fost curtată de mai multe cluburi din ţară şi străinătate, în pofida faptului că Oltchim Râmnicu Vâlcea a decis să nu o mai păstreze în lot. Handbalista a ales până la urmă campioana din Muntenegru, cu care a semnat sâmbătă, un contract valabil pe următoarele două sezoane. "Mi-am dorit foarte mult să joc alături de Bojana Popovici, de la care cred că am multe de învăţat şi pe care o consider cea mai bună jucătoare a lumii. Am ambiţii mari pentru viitor, îmi doresc să joc în Liga Campionilor, altfel nu aş fi semnat contractul", a declarat Adriana Ţăcălie, citată în ediţia de duminică a cotidianului muntenegrean Arena.

Fosta jucătoare de la Oltchim a făcut referiri şi la faptul că nu a mai primit şansa de a evolua la nivel înalt la campioana României, după plecarea lui Gheorghe Tadici, care a introdus-o pe teren şi în meciurile din Liga Campionilor, unul fiind chiar împotriva celor de la Buducnost, în sezonul 2007-2008, când a marcat 7 goluri.

Preşedintele clubului Buducnost, Predrag Boskovici a precizat că jucătoarea română a fost monitorizată încă din 2007 şi speră să-şi dovedească valoarea în următorii doi ani. Boskovici a mai precizat că un alt transfer este ca şi parafat, cel al căpitanului de la Buducnost, Marija Jovanovici, chiar la Oltchim. "Dacă Marija Jovanovici va pleca la Oltchim şi este foarte aproape de acest lucru, nu ştiu cine va fi căpitanul echipei noastre", a spus preşedintele muntenegrean. Oficialii de la Oltchim nu au putut fi contactaţi până la ora transmiterii acestei ştiri.

În lotul antrenat de Radu Voina a fost adusă deja o altă jucătoare de la Buducnost, portarul Sanela Knezovici, care a semnat contractul de joc în 30 mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite